7 Şubat 2010 Pazar

Counter Strike Hileleri Blogumuz Hayırlı Olsun !

Tarih 07 şubat 2010 Counter Strike hile bloğumuz hayırlı olsun elimizden geldiğince counter strike hile leri hakkında paylaşımlar yapmak istiyoruz .

Bildiğiniz gibi counter strike online fps oyunları içerisinde gelmiş geçmiş unutulmaz en güzel oyunların ilklerinden biridir diyebiliriz kısaca 2 takım arasında oynanan terorist ve antiterörist gurupları arasında bitmek bilmeyen bir mücadeledir , ilk zamanlarda lan (yerel network) üzerinden oynanan counter strike oyunu , çeşitli sunucular kurularak ilerleyen zamanlarda internet üzerinde yerini almıştır .

Türkiyede çeşitli eskiden beri süre gelen sunucular bu oyun için ev sahipliği yapıyorlar , yine çeşitli online aktiviteler ve ödüllü müsabakalar düzenleyen sunucularda gerçek oyuncularla birlikte oynanan bu oyundan haz alan oyuncular için kurulan bu platform günümüzdede yine büyük ilgi ile oynanan oyunlar arasında counter strike ilk 5 teki yerini korumaktadır .

Bizlerde oyunların vazgeçilmesi olan counter strike oyun hileleri ni sizlerle paylaşmak istiyoruz hepimize hayırlı uğurlu olsun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder